Je steunt NFN met je aankoop
Korting voor NFN-leden
Levertijd 3-8 werkdagen
Word lid! Log in
Home > Cookie statement

Cookie statement


Deze cookie policy ("Cookie Policy") regelt het gebruik van cookies en soortgelijke technologieën als onderdeel van jouw gebruik van onze website (de "website") en de bijbehorende diensten (hierna samen aangeduid als "diensten"). Deze verwerking wordt uitgevoerd door Naturisten Federatie Nederland (NFN) als verantwoordelijke voor de verwerking, gevestigd te Vlasakkerweg 48, 3811 MT Amersfoort ("wij”, “ons"), geregistreerd bij de KvK onder het nummer 40530441 in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. 


Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van een toestel worden opgeslagen en bepaalde informatie bevatten, waaronder soms ook persoonsgegevens. Wanneer je onze website en/of diensten gebruikt, verzamelen en verwerken wij ook andere persoonlijke informatie dan via cookies en soortgelijke technologieën. Als je meer wilt weten, lees dan onze Privacy Policy.

Door gebruik te blijven maken van onze website en/of diensten of door op "Aanvaarden" te klikken nadat je op de hoogte bent gesteld van het gebruik van cookies en soortgelijke technologieën, erken je dat je deze Cookie Policy zorgvuldig hebt gelezen en dat je ermee instemt zonder voorbehoud. Zoals uiteengezet in deze Cookie Policy kun je jouw cookie-voorkeuren te allen tijde wijzigen.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor deze Cookie Policy van tijd tot tijd te wijzigen, aan te vullen of te vervangen. Dergelijke wijzigingen, toevoegingen of vervangingen zullen onder de aandacht worden gebracht via onze website en/of diensten. Als je het niet eens bent met deze wijzigingen, toevoegingen of vervangingen, vragen wij je een e-mail te sturen naar privacy@nfn.nl. Indien wij hiervan geen mededeling hebben ontvangen binnen drie (3) werkdagen nadat de wijzigingen, aanvullingen of vervangingen via onze website of diensten aan je zijn meegedeeld, word je geacht alle wijzigingen, aanvullingen of vervangingen te hebben aanvaard.

Overzicht Cookies op NFN Shop

Wanneer je onze website bezoekt en/of gebruikt, plaatsen wij cookies of gebruiken we soortgelijke technologieën waarmee we persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Cookies wijzigen en verwijderen

Je kunt voorkomen dat cookies worden geplaatst of reeds geplaatste cookies verwijderen door de instellingen in de browser aan te passen. Hulp bij het aanpassen van deze instellingen kunt je vinden op de website van de browser die je gebruikt. Houd er rekening mee dat het niet toestaan van cookies bij het bezoeken van de website ertoe kan leiden dat sommige of alle functies van de website niet naar behoren werken.




Vragen of klachten?


Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons, kunt u altijd contact met ons opnemen via het e-mailadres privacy@nfn.nl. Blijft u ontevreden over ons antwoord, dan staat het u vrij om een klacht in te dienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens. Ga voor meer informatie naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

NFN | 04/09/2019